C/ Ramon Batlle, 39-45 - 08030 Barcelona

933 468 001

Vine a FEDAC Sant Andreu

Vine a conèixer FEDAC Sant Andreu

FEDAC Sant Andreu té les portes sempre obertes! Tant si sou una família com una entitat i voleu conèixer de més a prop la nostra proposta educativa, demaneu-nos una entrevista o visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar. Estarem encantats de mostrar-vos la nostra escola!

Associació de Famílies d’Alumnes (AFA)

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de FEDAC Sant Andreu està formada per mares i pares amb fills i filles a l’escola. L’AFA dona suport a l’escola tot organitzant activitats a benefici de la comunitat educativa.

Visita la web de l’AFA 

Relació família-escola

A més de les reunions i trobades entre educadors i mares i pares, a FEDAC Sant Andreu fomentem que les famílies dels alumnes puguin participar al llarg del curs en projectes d’aula a partir de la col·laboració que els ofereixen els docents. Així, per exemple, les famílies poden viure les presentacions d’alguns dels projectes del curs amb els seus fills i filles, entrar a l’aula per desenvolupar-hi un projecte, etc. 

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Sant Andreu i voldries retrobar-te amb els teus companys i educadors?

Escriu-nos un correu! Ens agradarà molt tenir notícies teves i t’informarem d’activitats i trobades que organitzem. 

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website