C/ Ramon Batlle, 39-45 - 08030 Barcelona

933 468 001

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Sant Andreu es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i als alumnes una proposta integral, alineada amb el projecte educatiu de l’escola.

Menjador

A FEDAC Sant Andreu disposem de cuina pròpia, on cada dia s’elaboren menús per a qualsevol tipus d’adaptació dietètica. Alhora, comptem amb monitors que duen a terme la tasca pedagògica durant l’espai de migdia (reducció de residus, apadrinaments, tallers...).

Així mateix, les famílies poden compartir un dia el dinar amb els seus fills prèvia sol·licitud.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Servei d'acollida

Oferim servei d’acollida al matí i a la tarda per donar resposta a les necessitats de les famílies. El servei d’acollida és un moment de lleure educatiu destinat a l’alumnat d’infantil i primària que necessita romandre més temps a l’escola. Pretenem que aquest temps afegit sigui una experiència agradable i un moment destinat a relacionar-se amb la resta de companys.

El servei es pot contractar de manera fixa o esporàdica. L’horari del servei és de 8h a 9h i de 17h a 18.15h. 

Botigues online

Les famílies podeu comprar la roba escolar (xandall, bata…) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Després de fer la compra online, podreu recollir la vostra comanda al cap d’uns dies a l’escola.

També podeu adquirir els llibres i materials escolars a través de la plataforma digital de Llibres Text. 

Activitats coescolars i extraescolars

Les activitats coescolars són activitats opcionals que es desenvolupen fora de l’horari lectiu escolar, al migdia i a la tarda, i que complementen el projecte d’educació integral de l’escola. Les coescolars són gestionades íntegrament pel centre, i l’AFA participa en la seva organització.

Les activitats extraescolars són activitats opcionals que es desenvolupen fora de l’horari lectiu escolar, i que també complementen el projecte d’educació integral de l’escola. Les extraescolars són gestionades per l’AFA.

Aquest curs oferim escacs, manualitats, dibuix, anglès amb Kids&Us, robòtica, guitarra, teatre, piscina, dansa, futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, batukada, patinatge, multiesports i iniciació esportiva.

Consulta la programació d’activitats per aquest curs als següents enllaços

Altres serveis

Auxiliar de conversa en anglès

Disposem d’auxiliar de conversa, una persona nadiua procedent de països de llengua anglesa que participa en activitats a l’aula amb els alumnes en totes les etapes educatives. La seva tasca és donar suport als docents d’anglès perquè els alumnes millorin les competències de comprensió i expressió oral en anglès. 

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC. Al llarg del curs, els membres dels grups CREC participen en sortides i trobades, i al mes de juliol s’organitzen també les colònies CREC.

A través del joc i diferents dinàmiques, els grups CREC potencien en els nens i nenes valors de respecte, tolerància, solidaritat, compromís i autoestima, a més d’introduir-los en el descobriment de la pròpia interioritat. Els grups CREC estan dirigits per mestres de l’escola i monitors amb formació. 

Activitats d'estiu
Organitzem casals d’estiu la darrera setmana de juny i el mes de juliol. Els casals d’estiu segueixen la línia educativa de l’escola i estan oberts tant a nens i nenes de FEDAC Sant Andreu com d’altres centres. Consulteu aquí per a més informació.
Aula oberta

Oferim a l’alumnat de secundària la possibilitat de venir a l’escola a fer les tasques escolars els dies que no tenen classe a la tarda. Aquest servei es realitza en una aula de secundària i està supervisat per un professor que ofereix suport escolar. L’aula oberta té lloc els dimecres i divendres de 15h a 17h. 

Gabinet psicopedagògic i logopèdic

Comptem amb un gabinet d’atenció psicopedagògica i logopèdica, que treballa amb l’alumnat de totes les etapes educatives. Els professionals del gabinet donen resposta a les diferents realitats específiques i evolutives dels alumnes tot coordinant-se amb altres serveis de suport i oferint un acompanyament a les famílies. 

Proinfància

Logotip del programa CaixaProinfànciaDes de fa més de 10 anys participem en el programa de suport educatiu Proinfància de la Fundació "la Caixa" a favor de la igualtat d’oportunitats de tots els infants, ja siguin de l’escola o del barri.

Per rebre el suport de Proinfància s’han de complir els requisits que la Fundació "la Caixa" indica. El programa Proinfància realitza un treball en xarxa en el qual hi ha una coordinació amb educadors socials, mestres, famílies i altres agents educatius que busquen les millors opcions per a infants i joves. 

Servei tècnic informàtic

Disposem d’un tècnic informàtic tres dies a la setmana, que s’encarrega de solucionar o diagnosticar problemàtiques dels ordinadors de l’alumnat de primària i secundària, i realitza el manteniment del maquinari i la connectivitat de l’escola. 

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website