C/ Ramon Batlle, 39-45 - 08030 Barcelona

933 468 001

Portes obertes al nostre projecte educatiu

Portes obertes al nostre projecte educatiu

Vols conèixer el nostre projecte educatiu?

Els pròxims dies 4 de febrer i 4 de març d’11 a 13 h us esperem a les Jornades de Portes Obertes al nostre projecte educatiu. Acompanyats pels docents i alumnat del centre, descobrireu els racons de l’escola i copsareu el nostre projecte educatiu #avuixdemà, un projecte autèntic per a persones úniques. Per tal que us puguem atendre d’una forma més personalitzada, podeu omplir el següent formulari.

Per aquelles famílies que vulgueu conèixer el funcionament de l’escola amb més detall, estarem encantats en rebre-us en horari escolar. Un membre de l’equip directiu us acompanyarà en un recorregut per tota l’escola, on podreu veure als nostres alumnes aprenent, jugant, col·laborant, construint… i tots els mestres i professors desenvolupant el seu dia a dia. Per concertar una entrevista personalitzada, ho podeu fer trucant a l’escola al 93 346 80 01 o bé a través d’aquest enllaç.

Quina és la nostra proposta educativa?

El nostre projecte educatiu #avuixdemà, és el pla estratègic d’innovació pedagògica i de transformació de l’educació creat conjuntament per alumnat, famílies i equips docents. La nostra proposta se centra en tres eixos vertebradors que donen resposta  a com podem fer front als reptes del S.XXI, com ha de ser una escola del S.XXI i com volem que siguin les persones del nostre segle, uns infants que tinguin eines per obtenir la competència global. 

Persones acompanyant persones

L’alumnat és acompanyat al llarg de la seva etapa educativa a partir d’un treball tutorial que desenvolupa el lideratge i la responsabilitat personal. D’aquesta manera l’infant dissenya el seu pla personal i és capaç de prendre decisions que transformen l’escola i el món. Promovem espais on els alumnes es tutoritzen entre ells per afavorir la convivència i  altres aprenentatges.

Som transformadors

La TUtopia i el LíderEnMi són alguns dels projectes diferenciadors de la nostra proposta educativa, enfocada  a l’autoconeixement des de totes les dimensions. Això vol dir que treballem les emocions i la interioritat i oferim les eines perquè l’alumne es faci preguntes en un món canviant. Ell serà capaç de traçar el seu camí de vida.

Innovació

Utilitzem metodologies diverses per donar resposta als interessos i necessitats de cada infant. Busquem l’excel·lència acadèmica oferint propostes globalitzades i sistematitzades. Treballem el llenguatge científic i artístic per desenvolupar les competències STEAM i apostem per convertir el joc en una eina educativa amb la matèria Escacs i robòtica des d’infantil.

T’hi esperem!