C/ Ramon Batlle, 39-45 - 08030 Barcelona

933 468 001

LEM a FEDAC SANT ANDREU

LEM a FEDAC SANT ANDREU

En aquest article us volem explicar les activitats que hem fet per fer present el projecte LEM a FEDAC Sant Andreu durant aquest curs escolar.

Per FEDAC, LEM (Líder en mi) és el REPTE de LIDERATGE. Volem “desenvolupar en les persones un ESTIL DE LIDERATGE que constitueixi la seva CONTRIBUCIÓ A LA MISSIÓ i que sigui capaç d’assumir el COMPROMÍS DE CANVIAR LA CULTURA”.

Des de l’escola i l’equip TEAL- LEM hem treballat per visibilitzar aquestes eines de lideratge proposades per Franklin Covey en el programa de Líder en Mi.

LEM a FEDAC Sant Andreu

Totes les escoles FEDAC compartim la filosofia dels 7 hàbits com una eina transversal per liderar l’èxit acadèmic i personal. Pretenem que tot l’alumnat prengui consciència i control del seu aprenentatge i que sigui responsable del seu èxit acadèmic. D’altra banda, establim fites clares i les treballem de manera constant per aconseguir-les.

A la nostra escola el treball en equip de la Comunitat Educativa ens ajuda a tenir clar uns objectius comuns i a trobar solucions que beneficiïn a tothom. Som una escola oberta que escolta i comprèn l’entorn.

LEM a FEDAC Sant Andreu

En aquests dos últims cursos hem obert el LEM de FEDAC Sant Andreu a tota la Comunitat Educativa, organitzant un concurs per triar el nostre Arbre LEM i hem portat el missatge LEM a tots els espais de l’escola. Els alumnes han creat enunciats LEM que decoren les escales i ens recorden els diferents Hàbits amb frases inspiradores.

L’alumnat FAR s’ha implicat en decisions que afecten el funcionament de l’escola, com ara la tria del menús del pícnic i el projecte espigoladors.

La formació en els 7 hàbits realitzada durant el curs a les famílies, ens permet que aquest missatge s’escampi, fent que es pugui viure des de casa tot el projecte LEM.

Formació LEM a FEDAC Sant Andreu

Potenciem el LIDERATGE PERSONAL del nostre alumnat i volem acompanyar a qui tenen al seu voltant; perquè creiem que tothom pot treure el millor d’ell mateix i pot esdevenir PERSONA ALTAMENT EFECTIVA, PROACTIVA i COMPROMESA.

LEM