C/ Ramon Batlle, 39-45 - 08030 Barcelona

933 468 001

Acreditació Erasmus

Acreditació Erasmus

Ens plau anunciar-vos que el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) ha concedit l’acreditació Erasmus a la nostra escola fins a l’any 2027. Aquest fet ens permetrà rebre finançament de forma regular per a dur a terme activitats de mobilitat d’alta qualitat durant els cursos vinents amb la finalitat de millorar la qualitat educativa de la nostra institució.

Per acreditar-nos hem elaborat un pla d’internacionalització de l’escola anomenat Pla Erasmus en el que es reconeix la nostra trajectòria anterior en el programa Erasmus+ i en el que definim una sèrie d’objectius a assolir en els cursos vinents.

El nostre Pla Erasmus dona resposta als reptes actuals reforçant la dimensió europea de l’ensenyament i l’aprenentatge mitjançant el foment dels valors d’inclusió, diversitat, tolerància i participació democràtica, la promoció del coneixement sobre el patrimoni comú europeu i la seva diversitat i el suport al desenvolupament de xarxes professionals a tota Europa.

En concret, ens centrem en la millora de la qualitat de l’ensenyament i l’aprenentatge de la nostra oferta educativa mitjançant el desenvolupament professional dels nostres docents, el foment de l’ús de noves tecnologies i de mètodes d’ensenyament innovadors, la millora en l’aprenentatge de llengües i la promoció, l’intercanvi i la transferència de bones pràctiques.

També contribuïm a la creació de l’espai europeu d’educació mitjançant la capacitació per a la internacionalització, la mobilitat possible per a qualsevol dels nostres estudiants i el reconeixement dels seus estudis a tota la unió.

Aquest reconeixement ens permetrà dur a terme activitats de mobilitat que serviran per a la millora de la qualitat educativa del nostre centre. Les activitats de mobilitat que oferirem durant els pròxims cursos són les següents:

  • Projectes de cooperació amb escoles europees amb mobilitats en grup per l’alumnat de primària i secundària.
  • Estades individuals de tres setmanes a una escola europea per a l’alumnat de 3r de secundària.
  • Estades individuals d’un trimestre a una escola europea per a l’alumnat de 4t de secundària.
  • Períodes d’observació a centres educatius de referència pel professorat.
  • Cursos de formació pel professorat.

L’acreditació Erasmus dona una gran oportunitat d’aprenentatge tant als alumnes com al professorat i així continuar gaudint de l’intercanvi cultural i educatiu amb altres centres europeus com hem estat fent durant els últims anys.